Decolorant Power extra puternic Heitmann 250g

Heitmann
14,78 RON
Heitmann
Cod produs - SKU 3105

Domeniu de utilizare: Inalbirea rufelor albe, colorate si a rufelor sensibile (lana, matase naturala). Inalbire la orice temperatura.

Performanta/Avantaje:
  • Indeparteaza decolorarile si pierderea albului sau ingalbenirea tesaturilor.
  • Fara fosfat, clor si bor.
  • Cu protectie anticoroziva pentru masina de spalat.
Cantitate continut: 250 g
Mod de ambalare: 8 x 250 g, 8 buc/bax

Brauns-Heitmann dezvoltă, produce și distribuie produse speciale pentru îngrijirea gospodăriei și a rufelor, precum și articole decorative, coloranți alimentari și coloranți de ouă. Aceste produse de calitate au adus culoare și prospețime gospodăriilor încă din 1874, conducând piața într-o serie de domenii.

Eticheta produsDecolorant Power extra puternic pentru înălbirea rufelor albe, colorate și a rufelor sensibile (lână, mătase naturală). Înălbire la orice temperatură. Atenție: H319 – Iritant pentru ochi. P102 – A nu se lăsa la îndemâna copiilor. P305-În cazul contactului cu ochii, se spală imediat cu multă apă și se consultă un specialist. . P301-În caz de înghițire, a se consulta imediat medicul și a i se arăta ambalajul sau eticheta. P302-După contactul cu pielea, se spală imediat cu multă apă .Conține: >30% înălbitor reductiv, carbonat de sodiu, stabilizatori, arome.

Costuri livrare

Livrarea produselor

In Bucuresti si Ilfov - livrarea produselor se efectueaza prin intermediul masinilor de transport proprii. Costul de transport pentru cele 3 zone este: 15 lei pentru comenzi mai mici de 149 RON si GRATUIT pentru comenzi peste 149 RON.

  • Program livrari pentru Bucuresti si Ilfov : Luni - Vineri de la 9:00 - 18:00 ( ora de sosire la client)

In restul tarii - livrarea produselor se efectueaza prin intermediul firmei de curierat:

    1. livrare in EasyBox Samday- 13 RON 
    2. livrare standard – 20 RON

*Produsele congelate si proaspete se livreaza doar in Bucuresti si Ilfov

Pentru detalii privind returarea produselor va rugam sa ne contactati la numarul de telefon 0756.333.305 sau folosind formularul de contact


Produse recomandate