Inalbitor pentru perdele Heitmann 50g

Heitmann
7,60 RON
Heitmann
Cod produs - SKU 3515

Alb si Prospetime pentru perdele, Heitmann, 50 g

Aditiv special pentru indepartarea murdariei, ingabenirii, nicotinei, mirosurilor de pe perdele. Potrivit pentru toate perdelele albe lavabile, in afara de lana si matase. Actioneaza in profunzimea fibrelor si scoate murdaria.Fara fosfati, formaldehide, clor si bor. Inodor.

Transformă detergentul obișnuit într-un specialist în perdele. Oxigenul activ intră adânc în fibre și îndepărtează murdăria, petele galbene și gri, nicotina, mirosuri. Potrivit pentru toate perdelele lavabile, în afară de lână și mătase. Pentru o prospețime înmiresmată de lungă durată și un alb strălucitor.

Brauns-Heitmann dezvoltă, produce și distribuie produse speciale pentru îngrijirea gospodăriei și a rufelor, precum și articole decorative, coloranți alimentari și coloranți de ouă. Aceste produse de calitate au adus culoare și prospețime gospodăriilor încă din 1874, conducând piața într-o serie de domenii.

Costuri livrare

Livrarea produselor

In Bucuresti si Ilfov - livrarea produselor se efectueaza prin intermediul masinilor de transport proprii. Costul de transport pentru cele 3 zone este: 15 lei pentru comenzi mai mici de 149 RON si GRATUIT pentru comenzi peste 149 RON.

  • Program livrari pentru Bucuresti si Ilfov : Luni - Vineri de la 9:00 - 18:00 ( ora de sosire la client)

In restul tarii - livrarea produselor se efectueaza prin intermediul firmei de curierat:

    1. livrare in EasyBox Samday- 13 RON 
    2. livrare standard – 20 RON

*Produsele congelate si proaspete se livreaza doar in Bucuresti si Ilfov

Pentru detalii privind returarea produselor va rugam sa ne contactati la numarul de telefon 0756.333.305 sau folosind formularul de contact


Produse recomandate