Praf Concentrat Oxy Intensiv Heitmann 50g

Heitmann
8,21 RON
Heitmann
Cod produs - SKU 3496

Produs pentru indepartarea petelor de pe rufe albe si colorate.

Oxy Wash Intensiv permite curatarea in profunzime si improspatarea cu actiune igienizata a fibrelor textile colorate si albe.

Oxigenul multi-activ indeparteaza si cele mai persistente pete.

Pentru toate temperaturile.

Se elimina nuanta de gri si micile decolorari, protejand culorile originale.

Dispar resturile de murdarie care cauzeaza aparitia mirosurilor.


Brauns-Heitmann dezvoltă, produce și distribuie produse speciale pentru îngrijirea gospodăriei și a rufelor, precum și articole decorative, coloranți alimentari și coloranți de ouă. Aceste produse de calitate au adus culoare și prospețime gospodăriilor încă din 1874, conducând piața într-o serie de domenii.

Eticheta produsProdus pentru indepartarea petelor de pe rufe albe si colorate. Oxy Wash Intensiv permite curatarea in profunzime si improspatarea cu actiune igienizata a fibrelor textile colorate si albe. Oxigenul multi-activ indeparteaza si cele mai persistente pete. Pentru toate temperaturile. Se elimina nuanta de gri si micile decolorari, protejand culorile originale. Dispar resturile de murdarie care cauzeaza aparitia mirosurilor. Cantitate continut 50 g. Numar de utilizari: Pentru 1 utilizare in masina de spalat. Ingrediente: 15-30 inalbitor pe baza de oxigen. Performante/Avantaje: Previne decolorarea culorilor. Protejeaza impotriva nuantelor de gri la rufele albe si impotriva transferului culorilor la rufele colorate. Fara inalbitor optic. Pentru toate temperaturile. Sugestii utilizare: Continutul unui plic se va adauga la detergent in ciclul principal de spalare. A nu se lasa la indemana copiilor. In caz de contact cu ochii: clatiti cu atentie cu apa timp de mai multe minute. Instructiuni importante: Respectati instructiunile de intretinere ale producatorului.

Costuri livrare

Livrarea produselor

In Bucuresti si Ilfov - livrarea produselor se efectueaza prin intermediul masinilor de transport proprii. Costul de transport pentru cele 3 zone este: 15 lei pentru comenzi mai mici de 149 RON si GRATUIT pentru comenzi peste 149 RON.

  • Program livrari pentru Bucuresti si Ilfov : Luni - Vineri de la 9:00 - 18:00 ( ora de sosire la client)

In restul tarii - livrarea produselor se efectueaza prin intermediul firmei de curierat:

    1. livrare in EasyBox Samday- 13 RON 
    2. livrare standard – 20 RON

*Produsele congelate si proaspete se livreaza doar in Bucuresti si Ilfov

Pentru detalii privind returarea produselor va rugam sa ne contactati la numarul de telefon 0756.333.305 sau folosind formularul de contact


Produse recomandate