Servetele Captor Culoare Si Murdarie Heitmann 20 buc

Heitmann
18,46 RON
Heitmann
Cod produs - SKU 3011

Protejează împotriva nuanțelor de gri la rufele albe și împotriva transferului culorilor la rufele colorate.

Absorb pigmenții și murdăria înainte ca acestea să se poată depune din nou pe alte materiale textile.

În plus șervețele conțin o substanță activă care previne ca pigmenții sau murdăria care nu au fost absorbite de șervețel să rămână în lichidul de spălare. Depunerea pe rufele spălate este astfel evitată în mod suplimentar.

Absorbție maximă a pigmenților.

Albul rămâne alb strălucitor și rufele colorate își păstrează strălucirea.

Brauns-Heitmann dezvoltă, produce și distribuie produse speciale pentru îngrijirea gospodăriei și a rufelor, precum și articole decorative, coloranți alimentari și coloranți de ouă. Aceste produse de calitate au adus culoare și prospețime gospodăriilor încă din 1874, conducând piața într-o serie de domenii.

Eticheta produsRetin excesul de pigmenti si murdaria din lichidul de spalare. Cantitate continut: 20 servetele. Numar de utilizari 10-20 utilizari. Protejează dublu. Rețin excesul de pigmenți și murdăria din lichidul de spălare. Pentru toate tipurile de materiale textile și spălări la toate temperaturile. Performanțe/Avantaje: Protejează împotriva nuanțelor de gri la rufele albe și împotriva transferului culorilor la rufele colorate. Absorb pigmenții și murdăria înainte ca acestea să se poată depune din nou pe alte materiale textile. În plus șervețele conțin o substanță activă care previne ca pigmenții sau murdăria care nu au fost absorbite de șervețel să rămână în lichidul de spălare. Depunerea pe rufele spălate este astfel evitată în mod suplimentar. Absorbție maximă a pigmenților. Albul rămâne alb strălucitor și rufele colorate își păstrează strălucirea. Protecția îmbrăcămintei. Instrucțiuni importante: Se vor respecta instrucțiunile de întreținere de pe etichetele rufelor. Rufele colorate spălate pentru prima oară se vor spăla separat. La articolele de îmbrăcăminte care se decolorează puternic (de exemplu blugi) se vor folosi 3 șervețele. La o cantitate mare de rufe care se decolorează puternic nu se poate garanta absorbția integrală a coloranților. Se vor feri să ajungă îndemâna copiilor. Instrucțiuni de folosire: Mașina de spălat se va încărca ca de obicei. Se va introduce doza normală de detergent. Se va introduce în cuvă șervețelul de reținere a pigmenților și a murdăriei. Se pornește programul dorit de spălare.Șervețelele uzate se vor arunca după folosire la gunoiul menajer. Dozare: 1 șervețel la rufe albe. 1 – 2 șervețele la rufe colorate și amestecate albe și colorate (în funcție de intensitatea culorii materialelor textile).

Costuri livrare

Livrarea produselor

In Bucuresti si Ilfov - livrarea produselor se efectueaza prin intermediul masinilor de transport proprii. Costul de transport pentru cele 3 zone este: 15 lei pentru comenzi mai mici de 149 RON si GRATUIT pentru comenzi peste 149 RON.

  • Program livrari pentru Bucuresti si Ilfov : Luni - Vineri de la 9:00 - 18:00 ( ora de sosire la client)

In restul tarii - livrarea produselor se efectueaza prin intermediul firmei de curierat:

    1. livrare in EasyBox Samday- 13 RON 
    2. livrare standard – 20 RON

*Produsele congelate si proaspete se livreaza doar in Bucuresti si Ilfov

Pentru detalii privind returarea produselor va rugam sa ne contactati la numarul de telefon 0756.333.305 sau folosind formularul de contact


Produse recomandate