Paste cu ou Pappardelle ArcoOro 500g

ArcoOro
14,53 RON
ArcoOro

Paste din grau dur cu ou pappardelle 500g de cea mai bună calitate.

Pastele Pappardelle sunt șuvițe asemănătoare unei panglici, mult mai groase decât alte forme de paste lungi, acestea sunt cel mai bine servite cu sosuri rustice, îndrăznețe, fierte încet. Numele Pappardelle provine de fapt din verbul italian „Pappere” care înseamnă „A înghiți” .

Aceasta este filozofia cu care am creat Arco, o linie concepută pentru a colecta toate acele produse tipice gastronomiei italiene care stau la baza bucătăriei noastre.

Experiența noastră îndelungată în sectorul alimentar și catering ne permite să selectăm cu meticulozitate materiile prime, bazându-ne pe producători experimentați și de încredere, lideri în domeniile lor de expertiză pentru standardele de calitate foarte înalte pe care le pot oferi.

Calitatea produselor și raportul excelent calitate/preț asigurat de relația directă cu lanțul de producție asigură ca referințele Arco să se adreseze unui public vast, potrivite pentru utilizare atât în ​​catering instituțional, cât și în bucătăriile celor mai bune restaurante de top. . .

Costuri livrare

Livrarea produselor

In Bucuresti, Ilfov si Ploiesti - livrarea produselor se efectueaza prin intermediul masinilor de transport proprii. Costul de transport pentru cele 3 zone este: 15 lei pentru comenzi mai mici de 149 RON si GRATUIT pentru comenzi peste 149 RON.

In restul tarii - livrarea produselor se efectueaza prin intermediul firmei de curierat:

    1. livrare in EasyBox Samday- 13 RON 
    2. livrare standard – 20 RON

*Produsele congelate si proaspete se livreaza doar in Bucuresti, Ilfov si Ploiesti.

Pentru detalii privind returarea produselor va rugam sa ne contactati la numarul de telefon 0756.333.305 sau folosind formularul de contact


Produse recomandate